Kafé og Butikk

Randsverk Kafé – god mat – hyggelig servering – stor uteterrasse
Coop Marked-fjellbutikk med spennende vareutvalg

Coop Marked nyåpner i Randsverk tirsdag, den 23. mai 2017 og fjellbutikken er i den forbindelse også blevet oppgradert. I Coop-Marked finner du et velassortert utvalg av dagligvarer som frukt og grønt, kjøttvarer, meieriprodukter, frysevarer, lokale spesialiteter og selvsagt is, brus, sjokolade og godteri samt stort utvalg i nonfood kolonial.

Ferskstekt brød hele dagen i hovedsesongen. Rundstykker på bestilling.

Fjellbutikken har fiske- og fjellutstyr – alltid med gode tilbud. – Vi har Norges største utvalg av MEPPS spinnere med over 100 varianter. Du finner også friluftsutstyr, fjellsko, kart, gaveartikler og souvenir. Resepsjon for camping og hytter samt turistinformasjon.

Kaféen har middagsservering og på menyen finner du blandt annet „salma laks“, elgkarbonader, finnbiff og kylling. Vi har også familiepizza, hamburgere, pølser og pommes frites. Småretter som foreksempel karbonadesmørbrød, salattallerken, rømmegrøt og fersksmurte baquetter.

Kaféen har alle rettigheter og avtale med et tysk bryggeri. I butikken har vi ølsalg. Trådløst internett rundt butikken og i kaféen.